söndag 17 januari 2010

Graviditet och läsning

Ja, det har inte blivit så många inlägg på senaste, men det finns en förklaring. I maj ska jag och min man bli stolta föräldrar. Jag har varit extremt trött men börjar nu återfå energin igen när det äntligen går mot ljusare tider och kroppen har börjat vänja sig vid graviditeten.

Jag har ju som sagt inte läst så mycket de senaste 20 någonting veckorna men har däremot läst en hel del böcker om graviditet samt surfat på diverse Internetsidor för blivande föräldrar.

Jag har också inventerat och dammat av mina gamla barnböcker. Det ska bli superkul att få ägna kvällarna åt högläsning (fast det lär ju ta ett tag innan det blir aktuellt, men ändå). Jag har till och med börjat göra listor över barnböcker som vi måste köpa för att utöka samlingen.

Slutligen vill jag påpeka att min bokblogg eventuellt kan riskera att innehålla ett och annat inlägg om graviditet och bebisar i framtiden...

13 kommentarer:

  1. Grattis!
    Du kan börja läsa högt redan nu, så vänjer sig den lilla vid det. :-)

    SvaraRadera
  2. Tack ska ni ha!

    Snowflake: Ja, jag hoppas det. Jag har faktiskt börjat läsa lite HC Andersen... så jag får väl avancera till Joyce så småningom ;D

    SvaraRadera
  3. Jag står gärna ut med lite bebis- och graviditetsläsning =)

    SvaraRadera
  4. Poison Ivy: låter bra. Just nu är det stödstrumpor som är på tapeten. Jag har upptäckt att jag skulle kunna ägna ett helt blogginlägg som handlar enbart om det!

    SvaraRadera
  5. Grattis! Jag köpte precis idag "Bröderna Grimms sagor" i urval av Andrea Räder, jättefin och något för din bebis sen. /Therese

    SvaraRadera
  6. Du har fått en award av mig. Kika in i min blogg för att läsa mer.

    SvaraRadera
  7. Therese, tack! Ska genast kolla in tipset!

    Hellre barfota: Tusen tack för awarden! Jag ska läsa igenom instruktionerna mer i kväll och nominera vidare :D

    SvaraRadera
  8. Först: Wirséns "vem bestämmer", "vem blöder" osv Sen: Geffenblads "Astons stenar" Därefter: Linds "Sandvargen" tätt följt av Nilssons "Hedvig"-serie. Läs och diskutera de fyra bokserierna och du kommer få världens bästa barn! Varsågod - en typ sjuårsplan. ;) /Sandra, din privata barnboksspecialist.

    SvaraRadera
  9. Sandra, du är ju strålande! Klart jag vill ha världens bästa barn, så sjuårsplanen är bokad ;D

    SvaraRadera
  10. Grattis, vad roligt! Jag vill gärna läsa om allt graviditets- och barnrelaterat och hoppas på mycket barnboksrecenserat framöver!

    Jag har också gett en award till dig och din fina blogg - läs mer på Fiktiviteter!

    SvaraRadera
  11. Helena: Tack så mycket! Vad kul med en nominering till!

    SvaraRadera